اغلب کلوچه های سنتی و کارخانه ای با خمیر خرما تهیه می گردد، بدین سبب میزان تقاضای نمونه های مختلف آن از جمله خمیر خرما شاهانی در بازار زیاد می باشد.
خرید خمیر خرما از کارخانه
به دلیل تقاضای بالای خمیر خرما، خرید نوع فله آن از کارخانه برای فروشگاه های بزرگ به صرفه تر و ارزان تر می باشد.
در حقیقت این محصولات، همان خرماهای فرآوری شده هستند که به عنوان چاشنی در اغلب دسرهای و میان وعده های ایرانی و بین المللی به کار رفته و به آن طعم و رنگ مطبوعی می بخشد.
خمیر خرماها غنی از آنتی اکسیدان، ویتامین ها و انواع مواد معدنی می باشند که مصرف آن ها به عملکرد مغز و قلب، تقویت سیستم ایمنی و غیره کمک می کند.
شاید برایتان جالب باشد بدانید که در حقیقت این خرماها بومی کجا هستند، تاریخچه خرماها نشان می دهد که آن ها خاص ایران بوده که از محبوب ترین محصولات ایرانی می باشند و در انواع مختلف و رنگ های زرد، قرمز، قهوه ای و سیاه به چشم می خورند.
نکته ای جالب تر پیرامون خرماها این است که در هنگام نارس بودن مزه شیرین ندارند اما در هنگام رسیده شدن فاقد بی مزه بودن می باشد یعنی دارای مزه شیرین و عالی می شوند.
می توان گفت خمیر خرماها همان خرماهای له شده غلیظ می باشند که در ادامه نحوه تهیه و کاربردها و خواص کلی آن ها را برای بدن بیان می کنیم.
دیگر نیاز نیست مانند گذشته برای خرید خمیر خرما از کارخانه، به آنجا بروید بلکه با پیشرفت علم و تکنولوژی کارها آسان شده است و تنها با چند کلیک در خانه می توانید به صورت اینترنتی و مستقیم این کار را انجام دهید.
همه افراد وقت و شرایط تولید خمیر خرما را ندارند، ترجیح می دهند که به صورت آماده آن را خریداری نمایند ما در این بخش شما را به صورت کلی با نحوه تهیه خمیر خرما آشنا می کنیم.
برای تهیه این چاشنی (خمیر خرما) به شکر، خرما و مقداری ادویه همچون دارچین، هل،زنجبیل و غیره نیاز داریم، البته این نکته را فرموش نکنید که تمامی مراحلی که ذکر می شود به روش سنتی و در خانه بوده در حالی که در صنعت تمامی مراحل توسط دستگاه های تمام مکانیزه انجام می شود.
پس از شستن خرماها آن ها را پوست کنده و هسته داخلشان را جدا می کنیم سپس همه آن ها را در مخلوط کن یا میکسر می ریزیم تا به خوبی له شوند تا جایی که شکل اولیه خرماها مشخص نشود و یا می توانید به جای این کار آن ها را در قابلمه ای بزرگ و پر از آب بریزیم سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید تا خرماها به خوبی پخته شوند تا پوست آن ها جدا گردد و می توانید در این قسمت شکر اضافه کرده تا علاوه بر افزایش ماندگاری، پوست آن ها نیز کاملا کنده شود.
در نهایت خرماها را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا خنک شوند و سپس آن ها را از یک صافی بزرگ عبور داده و در هنگام این کار بهتر است که با یک قاشق مواد خرما را فشار دهیم که این مرحله نیز سبب جدا شدن پوست و هسته خرماها می شود و بهتر است بدین منظور چندین بار از صافی عبور دهیم.
سپس خرماهای له شده یا آب آن را به منظور به غلظت رسیدن درون دیگی دیگر ریخته و بر روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید و پس از آن حرارت را کم می نمایم.
نکته ای در مرحله ای که در بالا گفته شد وجود دارد این است که درب آن را نگذاریم زیرا این کار سبب می شود که آب اضافی خرما سریع تر بخار شده و خمیر خرما زودتر غلیظ گردد و تنها نیاز است که هر چند دقیقه یک با آن را هم بزنیم تا ته نگیرد.
هنگامی که خمیر خرما بر روی حرارت شروع به قل زدن نمود و اندکی غلیظ شد، می توانید شکر را به آن اضافه نمایید و اندکی از آن بچشید تا شیرین یا بی مزه نشود.
امکان کپک زدن در خیمر خرماهایی که شل تر هستند زیاد می باشد و اگر تمایل به داشتن خمیر خرمایی غلیظ تر دارید باید اجازه دهید تا با حرارت ملایم در زمان طولانی غلیظ گردد و مرتب آن را هم بزنید تا آب آن تبخیر شود.
زمانی که خمیر خرماها در هنگام قل قل کردن به بیرون بپاشند، آن هنگام است که به غلظت مناسب رسیده است و روش دیگر تشخیص فرو بردن قاشق در خمیر خرما می باشد که هنگامی که جای آن دیرتر پر شود یعنی خمیر خرما آماده است.
پس از خاموش کردن حرارت بگذارید خمیر خرما کاملا خنک شود و هنگامی که کاملا خنک شد آن را در ظروف شیشه ای ریخته و در یخچال نگه داری نمایید.
خمیر خرما شاهانی فله
برای نگهداری خمیر خرما شاهانی فله به مدت طولانی تر، بهتر است در هنگام درست کردن آن اب کمی اضافه نمایید زیرا مانع یخ زدن در فریزر می شود و بهتر است آن ها را در دیگ های مسی یا رویی تهیه کنید و همچنین در ظروف پلاستیکی نریزید زیرا مواد موجود در آن با پلاستیک ها واکنش داده و مواد ناسالم تولید می کند.
برای جلوگیری از کپک زدن خمیر خرماها، بهتر است در آن کمی شکر بریزید و در هنگام تهیه آن از خرماهای شاهانی پوسیده یا کپک زده استفاده نکنید و همینطور در هنگام عبور دادن از صافی دقت کنید پوست به همراه آن نباشد و آب یا شیره آن کاملا گرفته شود.
پس از هر بار استفاده درب خمیر خرما شاهانی آن را محکم ببندید و در سطح آن نیز مقداری روغن بریزید و اگر دچار کپک زدگی شد بهتر است آن قسمت را عمیقا جدا کرده و یک لایه روغن بمالید و یا درون فریزر قرار دهید که جلوی اکسیژن را می گیرید و این عمل متوقف می شود.
راهی آسان تر خرید خمیر خرما شاهانی به صورت فله ای است که نیازی به این همه دردسر برای درست کردن خمیر خرما نیست و تنها در خانه با یک سرچ می توانید به هر میزانی که می خواهید آن را خریداری کرده و در جلوی درب خانه تحویل بگیرید.
مجموعه ما (شهدینا) ارائه دهنده خمیر خرماهای فله ای باکیفیت است که تحت نظر وزارت بهداشت مشغول به فعالیت می باشد.
تمامی محصولات ما از جمله خمیر خرماهای تولید شده دارای تاریخ انقضای مشخصی می باشند که می توانید به صورت واضح آن ها را مشاهده نمایید و برای ثبت سفارش می توانید از راه های ارتباطی موجود در سایت اقدام نمایید و با ما تماس بگیرید.
قیمت خرید عمد از کارخونه با صرفه تر هست تا خرید آزاد